Udgivet i

Vi er alle sat på prøve i disse vanskelige tider.

Vi er alle sat på prøve i disse vanskelige tider. Det vigtigste er, at vi passer på hinanden og følger regeringens henstillinger om at begrænse Coronasmitten så meget som muligt.

Lockons SAFE er et “Gør-det-selv” trådløst alarmsystem, der er fuldstændigt forbundet og let at montere i dit hjem på flere mulige måder, med enten velcro eller dobbeltklæbende tape for at skåne dit hus eller det kan monteres med skruer. Du behøver IKKE at få en installatør til at komme og sætte alarmen op, da det er meget simpelt selv at montere i dit hjem.

Lockon SAFE Grundpakken indeholder en fjernbetjening, der har flere egenskaber som kan sende PANIK / OVERFALDS alarm eller MEDICINSK NØDSITUATION som sender besked ud til alle kontaktpersoner du har på listen. Vi er de eneste alarmselskabet det har den funktionen. Den samme funktion har vores kontrolpanel som er inkluderet i Grundpakken. Du kan altid have fjernbetjeningen med dig i lommen, så du kan sende en ALARM til dine kontakter, hvis du har brug for hjælp. Selvfølgelig kan du have flere fjernbetjeninger tilsluttet dit Lockon alarmsystem, du bestiller her: https://www.lockon.dk/vare-kategori/lockon-safe/lockon-tilbehoer/