Alarmanlæg

Er du i tvivl om hvilket alarmanlæg, du skal vælge, bør du først og fremmest kigge på dine behov. Folk der er på udkig efter nyt alarmanlæg til boligen har forskellige krav til, hvad et alarmanlæg bør kunne leve op til. Foretrækker du eksempelvis et alarmanlæg med vagt eller med Nabo-til-Nabo hjælp? Vil du have videokamera eller udendørs sirene tilkoblet?

Vælg et alarmanlæg fra Lockon

Vælger du et alarmanlæg fra Lockon, får du mulighed for selv at vælge et system, der lever op til det, du har behov for. Alarmanlægget har direkte kontakt til en ekstern alarmserver, der kan informere og opdatere dig om status på din alarm. Har du eksempelvis lavt batteri på en enhed, strømafbrydelse eller er internetforbindelsen væk, så sørger alarmanlægget fra Lockon for at informere dig om det.

Vi mener, at et alarmanlæg skal være nemt at sætte op, betjene og tilpasse som ønsket. Derfor får du adgang til et online kontrolpanel, hvorfra alarmen nemt kan styres og indstilles. Derudover bruger vi en WEBAPP-løsning med samme sikkerhed som hvornår du bruger en computer for din smartphon ob tablet.

Du finder Lockon alarmsystemet ved at klikke her