Husalarm

Er du på udkig efter en husalarm, der kan beskytte dit hjem mod uvelkomne gæster? Det er oftest først når indbruddet er sket, at man opdager nødvendigheden af en i hjemmet. I Danmark bliver der begået indbrud hvert 12. minut, og vi er dermed et af de lande i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud pr. indbygger.

Vil du sikre dit hjem med et brugervenligt alarmsystem, der øger trygheden i boligen samt forhindre et indbrud præventivt, bør du overveje en fra Lockon. Så er du altid sikker og tryg – uanset om du er ude eller hjemme. Du finder Lockon alarmsystemet ved at klikke her

Vi har alle forskellige præferencer, når det kommer til valget af alarm i hjemmet, og den bør altid tilpasses efter dine ønsker og behov, så du ikke ender op med en løsning, som er dyrere og mere omfattende end højest nødvendigt.

Husalarm med kamera

Hos Lockon har du masser af tilføjelsesmuligheder. Du kan eksempelvis vælge at tilkoble et kamera, så du altid kan følge med i, hvad der foregår i dit hjem. Du kan vælge at tilkoble både kamera med og uden sensor, og kameraet kan indstilles til automatisk at lave optagelser ved indbrud. Du har også mulighed for at se live streaming direkte fra en selvstændig app.

Web-App

Udover at styre din alarm, har du også mulighed for at styre tænd-sluk enheder via Lockons app. Du kan selvfølgelig også slå den til og fra på normalvis samt bruge skalsikring på den via web-appen. Med web-appen har du den altid lige ved hånden og kan betjene den uanset, hvor du er i verden. Det giver dig tryg- og sikkerhed for, at alt er som det skal være i hjemmet.

Hvilken pris skal jeg give?

Prisen på en husalarm afhænger af dit behov. Ønsker du eksempelvis Nabo-til-Nabo hjælp eller kontrolcentral og vagt (Securitas)? En alarmpakke med Nabo-til-Nabo hjælp hos Lockon koster fra 99 kr./md. og en alarmpakke med vagt har en fast lav pris fra 199 kr./md. Hos flere alarmselskaber, der tilbyder professionel kontrolcentral og vagtservice stiger abonnementsprisen ekstremt når du kobler vagt på dit system. Hos Lockon kan du regne med at dit månedlige abonnement på dit alarmsystem med vagt altid har en fast lav månedlig omkostning.

Du har efterfølgende mulighed for at tilpasse den med akkurat de enheder, du har behov for. Du kan eksempelvis tilføje udendørs sirene, kamera, røgsensor eller måske en ekstra rumsensor.

Du finder Lockon alarmsystemet ved at klikke her

Læs mere her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg