Betjeningspanel

Du kan betjene din alarm med det trådløse betjeningspanel. Betjeningspanelet anbefaler vi at man placere den ved hjemmets hoveddør (den mest trafikeret ind og udgang), så det er let at slå alarmen til og fra, når man går ud og kommer hjem. Er der flere ind- og udgange til huset, som der bliver benyttet, kan du bestille en eller flere betjeningspaneler, der kan placeres ved husets øvrige indgangsdøre.

Når du bruger betjeningspanelet, skal du trykke på tasterne med et fast tryk. Indtastning vil få betjeningspanelet til at lyse bag knapperne. Afgiver betjeningspanelet et kort bip, er dine indtastninger bekræftet. Afgiver betjeningspanelet tre bip, er der sket en fejl, og du må prøve igen.

For at spare strøm er indikatorlysene slukket i standbytilstand. Betjeningspanelet står i standby, indtil du trykker på en tast, hvorefter det vil være tændt i 5 sekunder.

Det er kun de registrerede brugere, der har en PIN-kode til alarmen, der kan slå alarmen til og fra via betjeningspanelet. Registrering af både brugere og PIN-koder styrer du fra dit online kontrolpanel på Lockon.dk. Eller via dette link – klik Her

Betjeningspanelet bruger et batteri som strømforsyning (type: CR2450 3V 540mAH). Batteriet vil typisk holde i cirka to år. Du vil få besked via centralenheden og i dit online kontrolpanel, når det er tid til at få det skiftet.

Oversigt over betjeningspanelet

Medfølger til fastgørelse:

  • 2 skruer
  • 2 rawplugs
  • 2 velcro-bånd

Du skal bruge en lille skruetrækker, en boremaskine og et 7-mm bor, hvis du vil fastgøre betjeningspanelet med skruer. Eller du kan bruge velcro til at sætte det op med