Tyverialarm

Formålet med en tyverialarm er først og fremmest at sænke risikoen for tyveri i dit hjem, og du ønsker selvfølgelig også at forøge trygheden i din bolig. Den er specielt nødvendig, når vi er på ferie og i højtider, hvor vi er optagede med at se til vores familie og venner.

Markedet for disse kan for mange virke uoverskueligt, og det kan være svært at finde et selskab, der kan tilbyde præcist det, som du eftersøger. Derfor gælder det i første omgang om at undersøge markedet, og finde frem til det alarmselskab, der kan opfylde dine behov uden at sprænge dit budget.

Før du anskaffer dig en, bør du følge disse trin:

  • Få dig et overblik over forskelle i alarmselskabers tilbud, og find de alarmselskaber, der er i stand til at opfylde dine behov.
  • Find en plantegning over dit hus eller optegn selv en, så du kan markere, hvor du har brug for at opsætte bevægelses-følere, dørkontakter, røgalarmer osv.
  • Forhør dig om priser og services hos dine udvalgte alarmselskaber og vælg det selskab, der kan give dig det du ønsker.

Undersøg altid, hvad forskellige leverandører kan tilbyde lige præcist dig, før du beslutter dig for dit køb.

Du foretrækker måske selv at sætte din op og spare montøren væk. Mange leverandører reklamerer med fri montering af alarmen, men du ender ofte som kunde med at betale for monteringen i sidste ende alligevel. Det kan eksempelvis være ved opsigelse af den, hvor du betaler et beløb, der både omfatter montering samt afmontering.

Der er flere forskellige fordele ved at købe en gør-det-selv løsning. For det første bestemmer du helt selv, hvordan og hvor du vil opsætte alarmudstyret. Du har også bedre kontrol over antallet af enheder, du vil have koblet på. Derudover er de i dag oftest trådløse og nemme at sætte op, så selv de ikke teknisk begavede kan følge med.

Lockon kombinerer høj service med en alarm, du selv sætter op og dermed sparer montøren væk. Vi ved at det er vigtigt for de fleste, at man ikke betaler for noget, man ikke har brug for. Derfor ydes der fri support for alle Lockon kunder, så alle kan få sat deres produkt nemt op.

Alarm med nabohjælp

Foretrækker du en løsning, hvor du drager fordel af dit netværk: dine naboer, familie, venner og bekendte, bør du vælge en løsning med nabohjælp. Du kan tilpasse den præcis som du vil, og priserne starter fra kun 99 kr./md.

I en med nabohjælp får du mulighed for at oprette en nabohjælpsliste med personer, der kan kontaktes, hvis du ikke selv har mulighed for at reagere på den. På den måde er du altid sikker på, at der altid er nogen klar til at reagere på indbrudsalarm.

Alarm med vagt

Hos Lockon har du også mulighed for at tilknytte kontrolcentral og vagtservice på den. Mange steder kan priserne for en løsning med vagt virke uoverskuelig, men vi har valgt at have en fast gennemsigtig pris på 269 kr./md. uanset antal enheder tilkoblet.

En løsning med vagt er for dig, der ønsker en professionel håndtering af indbrudsalarm og evt. afdækning ved indbrud. På den måde er du altid sikker på, at et indbrud bliver håndteret professionelt.

Skal jeg købe en med eller uden abonnement?

Køber du en med abonnement hos Lockon, er der en række fordele du kan gøre brug af ift. en uden abonnement. Eksempelvis får du evighedsgaranti på dit alarmudstyr, og den bliver overgået 24/7 fra vores eksterne alarmserver.

Hvor køber jeg en prisvenlig tyverialarm?

Ønsker du at købe en tyverialarm til en attraktiv pris, kan du med fordel vælge Lockon’s variant med nabohjælp. Den koster fra kun 99 kr./mdr. og giver dig mulighed for at tilføje op til 6 andre personer på nabohjælpslisten, der kan få besked, hvis du ikke selv har mulighed for at reagere på den.

Hvilken er den bedste?

Den bedste tyverialarm afhænger helt af dit behov. Det gælder derfor først om at finde frem til, hvad du behøver, og hvad du finder nødvendigt.

Med en løsning fra Lockon har du mulighed for frit at vælge med nabohjælp eller vagt, og du kan tilføje ekstraenheder som udendørs sirene, røgalarm, ekstra sensorer osv.

Læs mere:

Vi samarbejder med Alka Forsikring – Spar 500 kr. på din alarm

Læs mere her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, alarmsystem, alarmanlæg, husalarm

Tyverialarm