Sådan virker alarmen

FAQ om vores alarm

1. Hvis alarmen går, kommer der så en vagt ud og er det en del af abonnementet?
LOCKON SAFE – fungerer med Nabo-til-Nabo hjælp. Dvs. at du kan tilmelde op til 6 naboer/venner/ familie, som mod­tager evt. alarmer.
LOCKON RESPONE – er med SECURITAS Kontrolcentral og Vagtservice. Du vælger selv op til 3 naboer/venner/familie, som modtager opkald fra SECURITAS kontrolcentralen og ved indbrud sendes der en vagt.
2. Kommer der en og sætter alarmen op? LOCKON alarmen er en gør-det-selv løsning og det er nemt at installere alarmen, da sensorerne bl.a. er trådløse. Det går at bestille installation af hele dit alarmsystem eller et servicebesøg fra en af vores alarmteknikere HER. Du kan bruge håndværker fradrag for denne service. Du kan se, hvordan du installerer din LOCKON alarm ved hjælp af vores brugervejledninger eller quick start guide (medfølger i alarmpakken) eller ved at klikke Her.
3. Hvis jeg bestiller alarmen nu og gerne vil have en sensor mere på, kan det så lade sig gøre? Ja, du kan altid bestille flere sensorer eller andet udstyr på lockon.dk.
4. Hvad med husdyr, vil de kunne udløse en alarm? Rumsensorerne fra LOCKON er tolerante overfor husdyr – dvs. at de ikke registrerer husdyr op til ca. 27 kg og under 1 meter.
5. Hvor lang rækkevidde har alarm udstyret? Rækkevidden er afhængig af boligforholdene. Forskellige materialer påvirker trådløse signaler forskelligt. Den typiske rækkevidde er 10-15 meter inden døre. Stil om muligt centralenheden så centralt i huset og så højt som muligt.
6. Kan jeg slette en enhed fra grundpakken og erstatte den med en anden? Enhederne i grundpakken er en fast del og kan ikke udskiftes. Men du kan til enhver tid bestille ekstra udstyr til dit alarmsystem. Se mulighederne i vores butik.
7. Hvor lang leveringstid er der? Hvis du bestiller inden kl. 12, sender vi varen samme dag med Post Danmark, og så skulle du gerne have din nye alarm dagen efter.

Placering af enheder

Alle enheder er trådløse og kører på batteri, enhederne sættes nemt op med enten, dobbelt klæbende tape, velcro eller med skruer, valget er dit. 

Centralenhed:

  • Placeres ved din internet-router, og skal have strøm.
  • Kan lægges vandret, stilles op lodret eller hænges op på væg

Åbningskontakt:

  • Placeres ved den mest benyttede indgang
  • Kan også placeres på udsatte vinduer, der ikke dækkes af rumsensorer

Rumsensor:

  • Placeres fladt på en væg eller i et hjørne
  • Placeres så den dækker et større område, og peger væk fra vinduerne
  • Bør ikke udsættes for direkte sollys eller varme

Betjeningspanel:

  • Placeres ved den mest benyttede indgang
  • Ekstra betjeningspaneler kan placeres ved øvrige indgangsdøre