AJAX by Lockon Alarmsystem

Ajax Hub Alarmsystem  – En professionel sikring i moderne og elegant design.

Ajax er bygget op fra bunden, og ​​ved at kombinere tidligere eksisterende teknologi med et funktionelt design og så bruger Ajax de bedst tilgængelige komponenter på markedet. Denne kompromisløse tilgang gjorde det muligt at skabe et brugervenligt sikkerhedssystem, der har bevist dets pålidelighed hos de bedste fagfolk.
Jeweller:
Know-how radioteknologi for at sikre stabil kommunikation med detektorer over lang afstand.
Beskyt dit hjem med et tryk:
Ajax appen gør dit alarmsystem nemt at betjene.  Du til- og frakobler alarmen direkte fra appen. Du kan tænde for f.eks. kaffemaskinen, inden du kommer hjem. Du får øjeblikkelige underretninger ved alarm, til- og frakobling, fejl, sabotage og lign..
Al indtrængen vil blive opdaget:
Ajax detektorer identificerer og varsler om indtrængen inden for mindre end et sekund. Enhederne er udstyret med digitale algoritmer og multifaktormodeller til detektering og derfor udelukkes muligheden for falske alarmer.
Bevægelses-, åbnings- og bruddetektorer giver sikker beskyttelse af døre og vinduer, der kan benyttes til at trænge ind i lokalerne.
Udendørs bevægelsesdetektorer overvåger områder omkring dit hus eller et kontor og slår alarm øjeblikkeligt, hvis der er indtrængen på martriklen.  
Beskyt mod ild, røg og kulilte:
Ajax røgalarmer genkender hurtigt de første tegn på en brand, det være sig røg eller kraftigt stigende temperatur, inden branden starter. Derudover sender CO2 detektoren en alarm, inden kulilte indholdet i lokalet bliver livstruende. Flere røgalarmer kombineres samtidigt, da de er serie forbundede , har indbyggede sirener og giver samtidigt advarsler på din smartphone.
Beskyt imod oversvømmelse:
Ajax vand detektorer giver en advarsel ved det første tegn på fugt så du kan nå at redde dine ting. Detektorerne er designede til at arbejde under alle forhold, for at forhindre vandskader. De er korrosionsbestandige og beskyttet mod støv og fugtindtrængning.
Smart sikkerhed:
Ajax kan slukke for vandet ved det første tegn på lækage,  tænde for spotlights, hvis uvedkommende kommer ind på området, slukke lys efter din planlægning, slukke for opvarmningen, og derved skærpe sikkerheden. Det er det smarte hjem, du kan stole på.
Lær mere om scenarier
Overvåg dit hjem i Full HD:
Ved at integrere overvågnings kameraer i Ajax systemet kan du se, hvad der sker derhjemme på din smartphone. Når en advarsel kommer, og du gerne vil dobbelttjekke for at sikre, at alt er i orden – åbner du bare mobilappen.
Installation er en leg:
Ajax blev skabt for at være praktisk. Installation kræver kun en smartphone, grundlæggende værktøjer og minimal tid. Dette gør systemet meget brugervenligt for både husejere og lejere,  fordi systemet kan flytte med dig til et nyt hjem uden at dette kræver så meget.
Backup-batteri:
Når strømmen svigter, kan systemet arbejde op til 15 timer på back-up batteriet.
Frekvenshopping:
Ajax skifter ofte frekvenser for at undgå jamming og interferens fra andet elektronisk udstyr.
Kryptering:
En flydende nøglekrypterings algoritme beskytter data mod at blive opfanget og misbrugt.

To kommunikationskanaler:
Underretninger sendes ved hjælp af både Ethernet- og GSM-kanaler for at dobbeltsikre dit alarmsystem. Dette giver også flere anvendelses muligheder.
Sikkerhed:
Ajax kontrollerer driftsstatus for dine enheder mindst en gang hvert 12. sekund.

Smart beskyttelsestilstand:
Ajax opretholder en konstant forbindelse med skyserveren. Systemet sender drifts- og hændelsesrapporter til ejerens smartphone. PUSHmeddelelser om begivenheder og systemets almene tilstand.
Helt uafhængig beskyttelsestilstand:
Når Ajax registrerer trusler, advarer systemet ejeren direkte med SMS-beskeder om hændelser eller begivenheden og alarmopkald til ejerens telefon.
Professionel beskyttelsestilstand
Ajax kan kobles direkte Securitas og sender så alarmer til ejerens telefon og til vagtselskabet samtidigt.