Alarmpakke til alle behov

Med de forskellige alarmpakker fra Lockon kan du sammensætte din tyverialarm nøjagtigt som du vil og som det passer til dit behov. Du kan starte med den lille pakke som består af en centralenhed, en rumsensor, en dørkontakt, en fjernbetjening og et betjeningspanel. Hvis du har brug for flere sensorer og/eller kameraovervågning, røgsensor el. flere fjernbetjeninger, kan du til enhver tid tilkøbe disse enheder og abonnementet rettes til så det passer til netop din løsning.

På den måde kan du selv vælge ud fra dit hjem, og dit behov for en tyverisikring af dit hjem. Der er stor forskel på, hvor mange rum der skal overvåges i en etværelses lejlighed og i en villa på 300 m².

Udvalg af alarmpakker fra Lockon

Alle alarmpakker inkluderer abonnement til forskellige satser. Du kan vælge en med Nabo-til-Nabo hjælp og en med vagt (Securitas). Pakken med Nabo-til-Nabo hjælp betyder, at de naboer, du vælger til dine kontaktpersoner, vil modtage besked når din alarm går i huset og du ikke selv reagerer på den underretnings-sms eller opkald du modtager fra os. Hvis du derimod vælger en med vagt, betyder det at en autoriseret vagt kører ud og tjekker dit hus, hvis din alarm går og du ikke reagerer på vores alarmering.

Lige meget hvilken pakke og hvilket abonnement du vælger er du med et alarmsystem fra Lockon sikret mod indbrud. Bare det at du har mærkater på postkassen og i vinduer der viser at du har installeret alarm, er i de fleste tilfælde nok til at indbrudstyvene ikke vælger dit hus. Hvis du vælger at tilkøbe vores tænk-sluk-enhed som du kan programmere til at tænde lys og musikanlæg automatisk, når du ikke er hjemme, er du endnu mere sikker på at tyvene går uden om dit hjem. Indbrudstyvene undgår nemlig huse, hvor der er tændt lys og hvor de kan se tydelig skiltning af alarmsystem.

Læs mere her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, privatalarm, hjemmealarm, alarmalarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm