Alarm til villa og lejlighed

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Hvad er vigtigt, når du skal vælge en tyverialarm til din lejlighed eller villa? Det vigtigste er at alarmsystemet er driftssikker, så du kan være tryg, når du forlader dit hjem. Ved et driftssikkert alarmanlæg forstås det at du har en alarm der virker, hvis du får ubudne gæste. En vigtig faktor ved en tyverialarm er at den skal fortælle dig, hvis dine sensorer mangler strøm, strømafbrydelse eller hvis din internetforbindelse er nede. Med andre ord er det vigtigt at du finder den alarm, der gør dig mere tryg og sikker i hverdagen.

Med en alarm fra Lockon får du netop en tyverialarm med disse egenskaber. Du får en alarm der gør det muligt at sikre dit hjem mod indbrud og brand. Derudover kan du sammensætte din alarmpakke nøjagtigt som det passer til dit hjem og dine behov. Alarmen er super let at montere og indstille og da vi har at gøre med et online system, der er koblet op på en online alarmserver, har du sikkerhed for, at din alarm er overvåget alle døgnets timer.

Vores alarmserver tjekker trafikken til din Lockon alarm hvert tiende minut, og hvis kommunikationen har været afbrudt, så sender vores alarmserver besked om dette til din smartphone. Dermed er du sikker på at du har en driftssikker alarm installeret.

Alarm til lejlighed og villa

I en lejlighed har man typisk behov for mange af de samme enheder som en større villa. Forskellen er antallet af enheder. En lejlighed har oftest kun én indgangs mulighed så en enkelt dørkontakt vil i de fleste tilfælde være nok. Det samme gør sig gældende for rumsensorer. Har tyven kun mulighed for at komme ind ad fordøren til lejligheden, er en enkelt rumsensor oftest nok. Ligger lejligheden lavt, og kan tyven komme ind ad et vindue, kan man med fordel tilkoble en ekstra dørkontakt elle rumsensor til at afdække den anden indgangsvej.

Lockon SAFE er den ideelle alarm til lejligheden. Den består af en centralenhed med sirene, betjeningspanel, rumsensor, dørkontakt samt fjernbetjening.

En villa har for det meste flere indgange og rum, der skal dækkes end en lejlighed. Der stilles derfor også højere krav til alarmudstyret. Bor man eksempelvis i et område, hvor naboerne hurtigt kan komme til, vil en udendørs sirene være en oplagt mulighed.