Lockon SAFE Alarmsystem

Med en alarm til hjemmet øger du sikkerheden i din bolig og mindsker risikoen for indbrud. Den gør det muligt at kunne forlade hjemmet i god behold. Det danske marked er fyldt med forskellige former for alarmer til hjemmet, der hver har deres fordele og ulemper. Undersøg derfor markedet for alarmer til hjemmet, før du beslutter dig for dit endelige valg. Læs mere om emnet på denne side.

En alarm til hjemmet fra Lockon er utrolig nem at montere i din bolig. Efter centralenheden er tilsluttet netværkskabel og strøm, kan den kommunikere trådløst med de tilkoblede enheder. Du ejer selv alarm systemet og via dit abonnement, overvåger vi driften 24/7, så du kan føle dig sikker, både når du er ude og når du er hjemme.

Vi giver bl.a. besked, hvis der er strømafbrydelse, internetudfald eller lavt batteri på dine enheder. Udover overvågningen af alarmen, så ejer du selve udstyret og har livsgaranti på tekniske fejl på dine enheder.

Den kommer med nabo hjælp, men du har også mulighed for også tilknytte kontrolcentral og vagt til en gennemsigtig pris.

Typer af alarmer til hjemmet – Dette marked kan ofte være uoverskueligt, og der er mange forskellige ting at tage hensyn til. Det vigtigste er dog, at du finder en variant, der tilgodeser dine behov. Lockon tilbyder 2 forskellige udgaver af samme system.

Alarm med Nabo-til-Nabo hjælp – Med nabo hjælp udnyttes det personlige netværk: venner, familie eller naboer kan handle med det samme, når alarmen går i gang i hjemmet. For mange vil nabohjælpen ofte være en god mulighed, hvis der er personer i ens netværk, der har mulighed for at træde til hurtigt for at tilse situationen, når den går.

Med kontrolcentral og vagt – Mange mennesker foretrækker også en, hvor en professionel vagt træder til når alarmen går. Lockon bruger Securitas kontrolcentral og vagtservice i alarmsystemer med vagt. Kontrolcentralen vil ved indbrud forsøge at kontakte dig, når alarmen går og rykke ud hvis nødvendigt. Vagten er ekspert i at håndtere indbrudssituationer og kan vejlede den indbrudsramte i, hvordan et indbrud skal håndteres.

Hvilken skal jeg købe? – Valget afhænger af dit behov, og om du ønsker at benytte dig af nabo hjælp eller kontrolcentral med vagtservice. Uanset hvad du vælger, så har vi systemet præcist til dig, se udvalget af alarmer her. Det er også vigtigt at vurdere, hvad du præcist har brug for. Har du flere rumsensorer, dørkontakter eller røgalarmer? Måske har du kun behov for en lille pakke til lejligheden eller sommerhuset.

Lockon kan guide dig i dit valg, uanset dit behov. Kontakt os for mere information.

Hvorfor have en alarm i dit hjem? – Den giver først og fremmest tryghed i din bolig – både når du er ude og hjemme, og du ved at andre kan træde til og hjælpe, hvis alarmen går. Et alarmsystem har oftest også andre funktioner end kun at give dig besked, når den går. Du kan eksempelvis tilkøbe røgsensor, udendørs sirene og få besked, når dine børn kommer hjem, samt meget mere.

Læs mere her: trådløs alarmboligalarmalarmpakkeprivatalarmhjemmealarmalarmsystemtyverialarmalarmanlæghusalarm