Vores tyverialarm

Det hele starter her

I 2019 blev der i Danmark i gennemsnit begået 67 indbrud hver dag. Det svarer til ca. 2,9 indbrud i timen. Vi er faktisk det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger! Det er rigtig foruroligende.

Hvorfor have en alarm i dit hjem? - Den giver først og fremmest tryghed i din bolig - både når du er ude og hjemme, og du ved at andre kan træde til og hjælpe, hvis alarmen går. Et alarmsystem har oftest også andre funktioner end kun at give dig besked, når den går. Du kan eksempelvis tilkøbe røgsensor, udendørs sirene og få besked, når dine børn kommer hjem, samt meget mere.

Typer af alarmer til hjemmet - Dette marked kan ofte være uoverskueligt, og der er mange forskellige ting at tage hensyn til. Det vigtigste er dog, at du finder en variant, der tilgodeser dine behov. Lockon tilbyder 2 forskellige udgaver af samme system.

Alarm med din nabo til at reagere på alarmen - Med din nabo til at reagere på alarmen udnyttes det personlige netværk: venner, familie eller naboer kan handle med det samme, når alarmen går i gang i hjemmet. For mange vil din nabo til at reagere på alarmen ofte være en god mulighed, hvis der er personer i ens netværk, der har mulighed for at træde til hurtigt for at tilse situationen, når den går.

Med kontrolcentral og vagt - Mange mennesker foretrækker også en, hvor en professionel vagt træder til når alarmen går. Lockon bruger Securitas kontrolcentral og vagtservice i alarmsystemer med vagt. Kontrolcentralen vil ved indbrud forsøge at kontakte dig, når alarmen går og rykke ud hvis nødvendigt. Vagten er ekspert i at håndtere indbrudssituationer og kan vejlede den indbrudsramte i, hvordan et indbrud skal håndteres.

Hvilken skal jeg købe? - Valget afhænger af dit behov, og om du ønsker at benytte dig af din nabo til at reagere på alarmen eller kontrolcentral med vagtservice. Uanset hvad du vælger, så har vi systemet præcist til dig. Det er også vigtigt at vurdere, hvad du præcist har brug for. Har du flere rumsensorer, dørkontakter eller røgalarmer? Måske har du kun behov for en lille pakke til lejligheden eller sommerhuset.

Lockon kan guide dig i dit valg, uanset dit behov kontakt os for mere information.

 

Indhold i din nye alarm grundpakke

Lær din nye privatalarm at kende

Centralenhed

Tilsluttes netværkskabel og/eller simkort

Betjeningspanel

Slå alarmen til og fra med PIN-kode

Rumsensor

PIR-sensor der registrerer varme og bevægelse

Dørkontakt

Registrerer åbning af døre og vinduer

Indendørs sirene

Alarmerer højlydt ved indbrudsalarm

Fjernbetjening

Slå alarm til og fra uden brug af PIN-kode

Klistermærker og skilt

Vis at du har alarm installeret

App

Gratis app til styring af din alarm

En alarm med (næsten) ingen begrænsninger

Lær din nye privatalarm at kende

Max 50 brugere

Max 2km fra central til enhed

Max 100 enheder