Privatalarm

En privatalarm har til formål at minimere risikoen for indbrud samt skabe tryghed i hjemmet. Ifølge Stopindbrud.dk er Danmark et af de lande i Europa med flest indbrud pr. indbygger, og en privatalarm til hjemmet er derfor en mulighed, som man bør overveje, hvis man helt vil undgå indbrud.

Hvilken tyverialarm du bør at vælge afhænger helt af dine behov, og du bør derfor undersøge forskellene i alarmselskabernes tilbud, før du tager en beslutning om hvilken tyverialarm du ønsker at købe. Alle alarmselskaber tilbyder nemlig noget forskelligt, når de vil sælge dig deres tyverialarmer. Vi samler overblikket over, hvad du skal være opmærksom på, når du køber din næste alarm til boligen, og hvilke muligheder du kan få.

Før du beslutter dig for, hvilken tyverialarm du skal købe, skal du først og fremmest se på forskellene i alarmer med eller uden abonnement. Mange spørger garanteret sig selv, hvorfor man overhovedet skal betale abonnement for en privatalarm, og hvad man får for det.

Uddybende kan man sige, at en med abonnement oftest giver flere muligheder, end en alarm uden abonnement. Betaler du abonnement betyder det derfor også oftest, at alarmselskabet har en omkostning ved at have dig som kunde. Denne omkostning opstår, da alarmselskabet er villige til at betale for at yde en ekstra service, der ikke er mulig at tilgå via en alarm uden abonnement.

En tyverialarm med abonnement har du oftest mulighed for at tilkoble en vagtordning, (Securitas) der kan sikre hurtig udrykning i tilfælde af indbrud. En vagtordning er oplagt, hvis du eksempelvis har et sommerhus, bor i et område med langt til naboer, eller hvis du ikke kommunikerer med dine naboer jævnligt.

Der vil som regel også være tilkoblet en ekstern alarmserver, der kan overvåge din alarm og sende besked til dig eller vagtselskabet omkring et indbrud. Alarmserveren vil også være i stand til at informere dig om lavt batteri på trådløse enheder, tabt internetforbindelse eller strømafbrydelse.

Tyverialarmen fra Lockon er trådløs og kan nemt sættes op og betjenes af alle. Privatalarmen øger sikkerheden og trygheden i dit hjem, og du kan tage hjemmefra med sikkerhed om, at din bolig er tyverisikret. Køber du en grundpakke, vil alt alarmudstyret allerede være indlært på alarmen. Se nedenstående punkter, hvordan alarmsystemet fra Lockon sættes op på få sekunder:

  • Tilslut strøm til alarmen, tænd for batteriknappen (On) og isæt netværkskabel
  • Aktiver alarmudstyret ved at trække plastikstrimlerne ud fra rumsensor, dørkontakt og betjeningspanel.
  • Log ind på det online kontrolpanel og opret kontaktpersoner på nabohjælpslisten, opret pinkoder og navngiv placering af dit alarmudstyr

Privatalarm med smart home funktioner

Alle der bor i hus, rækkehus, lejlighed eller ejer et sommerhus bør man kraftigt at overveje en tyverialarm, der kan optimere sammenspillet mellem sikkerheden i dit hjem med nyttige smart home funktioner. Med tænd-sluk ure, kan du tænde og slukke for stikkontakterne uden at være i nærheden af dem.

Lockon tilbyder dig også en web app, så du kan styre alarmen fra mobil eller tablet uanset hvor du er i verden. Fra web appen har du mulighed for at styre tænd-sluk ure.

En privatalarm fra Lockon giver dig mulighed for at modtage SMS beskeder, når en udvalgt person slår alarmen fra. Så ved du eksempelvis, hvornår dit barn er kommet hjem fra skole.

Hvilken skal jeg vælge?

Hvilken privatalarm du skal vælge afhænger i høj grad af dit behov. Mange alarmselskaber kan nemlig ofte komme til at tilbyde dig langt mere, end det du har behov for. Overvej derfor grundigt, hvad du reelt har behov for og find den alarm, der bedst muligt opfylder dette uden at blive en for dyr løsning. Lockon tilbyder både alarmer med Nabo-til-Nabohjælp og kontrolcentral og vagtservice.

Hvad koster den?

En privatalarm varierer meget i pris afhængigt af hvilket alarmselskab du benytter. Ønsker du både vagt og kontrolcentral tilknyttet, kan prisen hurtigt ryge i vejret, hvis du tilkobler flere enheder på din alarm. Vær derfor ekstra varsom, når du vælger privatalarm og vælg en løsning, der dækker præcist dine behov. Lockon tilbyder både alarm med Nabo-til-Nabo hjælp og vagt, og du kan tilpasse alarmen netop som du ønsker det.

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, hjemmealarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm