Kontrolcentral og Vagt

Securitas
Securitas A/S er det danske selskab i en af verdens førende sikkerhedskoncerner, Securitas AB. I Danmark beskæftiger de over 1.000 medarbejdere fordelt på 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler.

Securitas har delt sin forretning op i tre områder, så kunden selv bestemmer, hvor tæt på vagten skal være, og hvor meget de skal holde vagt. On-site vagten er fysisk til stede – på stedet, hele tiden, eller når kunden ønsker det.


Remote vagten er virtuelt til stede – hele tiden, ved hjælp af den nyeste overvågningsteknologi – som at være der selv. Og mobile vagten er aldrig længere end et opkald eller en alarm væk i kraft af Securitas’ landsdækkende beredskab.

Securitas’ Security Operation Center, der omfatter deres to landsdækkende kontrolcentraler, er omdrejningspunktet i alle løsningerne og åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Alarmpatrulje
Vi samarbejder med Securitas omkring vores alarmpatrulje. Når din alarm går, er det en Securitas vagt, der kommer ud til stedet. Med 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler på vejene hver nat er du garanteret en kort reaktionstid, og et beredskab, der skaber tryghed.

Securitas’ løsninger har sikret dem en position som markedsleder gennem mange år. Det giver dig sikkerhed for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi også er her i morgen.