Alarm klistermærker

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Alarmklistermærker har ét formål, nemlig præventivt at holde tyven væk. Klistermærket signalerer, at man har taget visse forholdsregler, hvis tyven skulle overveje at bryde ind.

Alarmklistermærket kan i mange tilfælde være nok til, at tyven vælger et andet hus fremfor dit. Selvom det kan virke ret småt og ubetydeligt, at have et klistermærke hængende i vinduet, så er den vigtigere og mere værd, end mange mennesker tror.

Alarmklistermærker kan i mange tilfælde virke unødvendigt og svære at få fat i. I de fleste tilfælde skal du nemlig have en alarm, før du kan få fat i et alarmklistermærke.

Hvorfor ikke undvære alarmen og kun have alarmklistermærker?

Hvis alle nemt og bekvemt kunne få alarmklistermærker uden at have en alarm installeret, ville alarmklistermærkets præventive effekt forsvinde. Tyven finder nemlig hurtigt ud af, at det langt fra er alle hjem, der har installeret en alarm, selvom der hænger alarmklistermærker i vinduerne.

Alarm med alarmklistermærker hos Lockon

Betyder alarmklistermærker lige så meget for dig som alarmen selv? Vi tilbyder alarmpakker fra 99 kr. pr./mdr. og du forpligter dig ikke til at vælge unødvendige enheder eller services i din alarmpakke.