Hjemmealarm

Hjemmealarm

Med en hjemmealarm fra Lockon, får du styr på sikkerheden og trygheden i din bolig. Disse fra Lockon kan fås med enten Nabo-til-Nabo hjælp eller kontrolcentral og vagtservice og kan sættes op af enhver på ganske få minutter. Der er mulighed for at tilpasse den præcis som det ønskes, og du kan tilføje op til 20 enheder og 4 kameraer på den.

Køb en før det er for sent, og kom i gang med tyverisikringen af dit hjem med det samme. Hos Lockon er kunden i centrum, og vi har ingen montøromkostninger, når den bliver leveret til din dør. Der er heller ingen afmonteringsomkostning, da det er dig som kunde, der ejer selve alarmudstyret, og du kan gøre, hvad du vil med udstyret, den dag du vælger at opsige dit abonnement. Du får bl.a. følgende fordele med en Lockon hjemmealarm:

  • Frit valg mellem Nabo-til-Nabo hjælp eller vagt.
  • Gratis web-app                                                                                                     
  • Fri support året rundt.

Dit hjem er smart, og din Lockon variant giver dig en række smart home funktioner, der gør dit hjem endnu mere intelligent. Tænd og sluk eksempelvis automatisk for elektronikken i dit hjem med en tænd-sluk enhed, eller styr den fra din smartphone. Du kan også vælge at få SMS-beskeder, når dit barn kommer hjem og slår alarmen fra.

Hjemmealarm med Nabo-til-Nabo hjælp

Vælger du en med Nabo-tilNabo hjælp fra Lockon, får du mulighed for at tilføje 6 kontaktpersoner på din Nabo-til-nabohjælpsliste, der kan reagere på indbrudsalarm, hvis du ikke selv har mulighed for det.

Der sendes en alarmbesked til kontaktpersonerne i din Nabo-til-Nabo hjælp, hvis der fx bliver forsøgt indbrud i din bolig. Dette kan ske med sms, telefonopkald og/eller e-mail.

Hjemmealarm med vagt

En anden mulighed at vælge på den, er en vagtløsning. Lockon samarbejder med Securitas omkring kontrolcentral og vagtløsninger på alarmen. Denne løsning er til dig, der ønsker professionel håndtering af indbrud i hjemmet.

Når vagten konstaterer indbrud på alarmadressen, vil kontrolcentralen sikre, at de anførte kontaktpersoner bliver informeret, og det aftales med dem, hvordan det videre forløb er. Hvis der ikke opnås kontakt med nogle af de anførte kontaktpersoner, eller skønner Securitas kontrolcentralen det nødvendigt, vil det stedlige Politi blive informeret. Vagten vil efter forløbet sikre alarmadressen bedst muligt, afdække om nødvendigt, tilkoble alarm (hvis muligt) samt melde opgaven klar til kontrolcentralen.

Læs mere om hjemmealarm med vagt her.

Hvilken skal jeg vælge?

Først og fremmest bør du danne dig et overblik over dit behov. Der er ingen grund til at købe mere alarmudstyr, end du har brug for eller vælge services der virker unødvendige for dig som forbruger. Dernæst sammenligner du diverse tilbud fra forskellige alarmselskaber ift. pris, udbud og tilbud.

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, alarmsystem, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm

Se vores udvalg af overvågningsudstyr her.