Securitas kontrolcentral & vagt

Securitas A/S er det danske selskab i en af verdens førende sikkerhedskoncerner, Securitas AB. I Danmark beskæftiger de over 1.000 medarbejdere fordelt på 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler.

Securitas har delt sin forretning op i tre områder, så kunden selv bestemmer, hvor tæt på vagten skal være, og hvor meget de skal holde vagt. On-site vagten er fysisk til stede – på stedet, hele tiden, eller når kunden ønsker det.

Remote vagten er virtuelt til stede – hele tiden, ved hjælp af den nyeste overvågningsteknologi – som at være der selv. Og mobile vagten er aldrig længere end et opkald eller en alarm væk i kraft af Securitas’ landsdækkende beredskab.

Securitas’ Security Operation Center, der omfatter deres to landsdækkende kontrolcentraler, er omdrejningspunktet i alle løsningerne og åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Alarmpatrulje

Vi samarbejder med Securitas omkring vores alarmpatrulje. Når din alarm går, er det en Securitas vagt, der kommer ud til stedet. Med 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler på vejene hver nat er du garanteret en kort reaktionstid, og et beredskab, der skaber tryghed.

Securitas’ løsninger har sikret dem en position som markedsleder gennem mange år. Det giver dig sikkerhed for, at vi ved, hvad vi taler om, og at vi også er her i morgen. Du kan læse mere om Securitas´ patruljevagter klik her


Vi samarbejder med Securitas omkring vores kontrolcentralydelser. Det vil sige, at det er Securitas, der tager i mod vores alarmer og telefonopkald i den aftalte periode. Securitas er den eneste sikkerhedsleverandør i Danmark, der kan tilbyde fjernserviceløsninger fra to kontrolcentraler placeret øst og vest for Storebælt. De er blandt Europas mest moderne og højteknologiske kontrolcentraler.