Alarmsystem

Alarmsystem

Et alarmsystem fra Lockon øger trygheden i dit hjem til en overkommelig pris. Ønsker du et alarmsystem, der er nemt at sætte op, og som sparer dig for besværlighederne og omkostningerne ved at have en montør til at gøre arbejdet, så bør du vælge en alarm.

Alarm systemet er overvåget 24/7 alle årets dage. For os betyder det nemlig alt, at dit alarmsystem fungerer som det skal, og at dit leverede produkt lever op til dine forventninger omkring sikkerheden i dit hjem. Nu er det slut med at bekymre sig om indbrud i hjemmet.

Er du på udkig efter et nyt alarmsystem, er det vigtigt ikke at vælge en løsning, hvor du føler, at dine behov ikke bliver imødekommet. Ofte ender det med, at du ikke havner med præcist den alarm, du gerne ville have – enten får du slet ikke det, du i virkeligheden ville have, eller så havner du med meget mere udstyr og en højere pris en forventet.

Lockon er alarm systemet, hvor du selv vælger, om du ønsker at benytte dig af dine nabo til at reagere på alarmen eller kontrolcentral og vagtservice tilkoblet alarmen. Vi tilbyder alt fra den lille alarm i sommerhuset til den større løsning til den store familie villa. Det er er alarmsystem, der er tilpasset unikt til dit behov. Priserne starter fra kun 99 kr./md.

Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge ekstra tilføjelsesmuligheder til alarmen. Du kan koble en udendørs sirene på alarm systemet. Mulighederne er mange, og det er kun dig som kunde, der vurderer, hvad du har brug for.

Alarmen fra Lockon er lavet specielt med henblik på private, der ønsker et godt, funktionelt alarmsystem med smart home funktioner inkluderet.

Det er samtidig en alarm, der kan installeres, opsættes og betjenes af alle. Har du børn, kan de med fordel bruge fjernbetjeninger, når de skal slå alarmen til og fra, så de slipper for at indtaste en kode, når de skal forlade huset, eller når de kommer hjem. Alarm systemet kan samtidig give dig besked, når dine børn er kommet sikkert hjem og har slået alarmen fra.

Alarmsystem med nabo til at reagere på alarmen

Vælger du et alarmsystem med nabo til at reagere på alarmen fra Lockon, får du mulighed for at tilføje op til 6 ekstra kontaktpersoner på din kontakthjælpsliste, der kan reagere i tilfælde af indbrud i hjemmet. Du kan komme i gang med et alarmsystem med nabo til at reagere på alarmen for kun 99 kr./md.

Alarmsystem med vagt

Ønsker du en professionel håndtering af indbrudsalarm, kan du selvfølgelig også tilkoble kontrolcentral og vagtservice. Lockon tilbyder fri vagtudrykning i tilfælde af indbrud. Det vil sige, at det ikke koster dig noget, hvis vagten kommer frem til alarmadressen og konstaterer, at der er sket et indbrud.

Når vagten konstaterer indbrud på alarmadressen, vil kontrolcentralen sikre, at de anførte kontaktpersoner bliver informeret, og det aftales med dem, hvordan det videre forløb er. Hvis der ikke opnås kontakt med nogle af de anførte kontaktpersoner, eller skønner Securitas kontrolcentralen det nødvendigt, vil det stedlige Politi blive informeret. Vagten vil efter forløbet sikre alarmadressen bedst muligt, afdække om nødvendigt, tilkoble alarm (hvis muligt) samt melde opgaven klar til kontrolcentralen.

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Når du er på udkig efter et nyt alarmsystem, er det først og fremmest vigtigt at kigge på dit behov. Du bør først og fremmest spørge dig selv, om du har behov for et alarmsystem med din nabo til at reagere på alarmen eller kontrolcentral og vagt. Dernæst kan du bygge videre på alarm systemet med de ekstra enheder, du har behov for. Find din alarm her.

Hvor skal jeg købe mit alarmsystem?

Undersøg markedet for alarmsystemer og se på hvad den enkelte alarmudbyder kan tilbyde dig. På Lockon kan du nemt konfigurere dit næste alarmsystem og komme i gang med at sikre hjemmet med det samme.

Hvad koster et alarmsystem?

Prisen for et alarmsystem afhænger helt af dit behov. Hos Lockon koster en komplet alarmpakke med din nabo til at reagere på alarmen fra kun 99 kr./md. og du bestemmer selv, hvor mange enheder du ønsker tilkoblet.

Læs mere om alarmer her: Alarm til hjemmet, trådløs alarm, boligalarm, alarmpakke, privatalarm, hjemmealarm, tyverialarm, alarmanlæg, husalarm