Brandalarm

Læs mere om alarmer: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Når man ønsker at anskaffe sig en brandalarm, er det først og fremmest for at kunne høre, når der er brand i hjemmet. Det er også en fin løsning for de fleste, men vil du ikke gerne have besked når den hyler, selvom du ikke er hjemme?

Gør dig selv den tjeneste, at købe en brandalarm, der kan opkobles på dit alarmsystem. Den kan derved give besked til dig, når der opstår brand eller er røgudvikling i hjemmet, og du behøver derfor ikke være hjemme for at vide, at der er brand i huset.

Smart & trådløs

I dag er de fleste brandalarmer trådløse. Det gælder også denne fra Lockon, der nemt kan sættes op på din Lockon alarm. Denne fra Lockon koster 395 kr. i oprettelse, er nem at sætte op, og alarmerer med 95 dB.

Den kobles nemt op sammen med dit alarmsystem fra Lockon, og kan derved sende dig en besked i tilfælde af brand.

En brandalarm der udnytter dit netværk

Udover at du selvfølgelig selv får besked på din telefon, når der er registreres røg, så har du også mulighed for at bruge dit netværk ved at benytte nabohjælpslisten, der stilles til rådighed, hvis du har alarm hos Lockon. Med den får du mulighed for også at advare op til 6 andre personer, hvis der opstår brand i hjemmet.

Du finder brandalarmen ved at klikke her