Udgivet i

Teknisk Information 04. Dec 2018/2 Kamera

Från: Info Lockon <info@lockon.dk>
Skickat: den 4 december 2018 15:59
Till: jensaksellarsen@hotmail.com
Ämne: Teknisk Information December 2018/2

Kære Kunde

Som vi informeret ud i vores tekniske information i går, er vi i gang med store sikkerhedsmæssige forbedringer af jeres alarmsystem. Ved gennemgang af vores services er det blevet konstateret, at vores kameraudbydere D-Link og SerComm, efter årsskiftet ikke længere kan lever de sikkerhedsopdateringer og software, som vi ønsker til vores system.

På baggrund af dette har vi valgt ikke flytte disse produkter til den nye platform. Og derfor udgår funktionen videoovervågning via det onlinekontrolpanel, og supporten på disse produkter bortfalder.

Derfor har vi på Lockon besluttet at indgå et samarbejde med producenten iThink som ny udbyder af videoovervågning. Det indebærer at vi vil gennem vores webshop vil sælge deres produkter samt at Lockon stille garantien og kundesupporten på disse.

Bedre kamera uden abonnement.

Lockon tilbyder dig som eksisterende kunder at tilkøbet et af de nye iThink indendørskameraer med en rabat på 50%. Normalprisen i vores webshop er 895.- Din pris er kun 447,50.- + forsendelse. Læs mere om kameraet på vores hjemmeside.

Ønsker du at tilkøbet et eller flere indendørskameraer med de 50% rabat skal du blot sende en mail påinfo@lockon.dk i emnefeltet skriver du “Ja tak” og hvor mange kameraer du ønsker at bestille, samt navn og adresse, inden 1. februar 2019.  Så sender vi dig en personlig rabatkode til brug på vores webshop ved bestilling.

På genhør