Kamera overvågning

Læs mere her: Tyverialarm, Alarmsystem, Privatalarm, Boligalarm.

Alarm med kamera overvågning

En alarm med kamera overvågning er den perfekte løsning, hvis du vil følge med i, hvad der sker derhjemme, når du er på farten. Hvis tyven bryder ind, er det muligt for dig at spore tyvens færd, opfange dokumentation og måske enda få sat ansigt på tyven.

Kamera overvågningen fra Lockon kobles op på din alarm, og giver dig mulighed for at streame direkte via dit online kontrolpanel eller igennem en gratis alarm app, som vi stiller til rådighed. Der er altså rig mulighed for at overvåge dit hjem, selvom du ikke er hjemme.

Der findes mange forskellige slags kameraer  til overvågning af dit hjem. Lockon.dk tilbyder to forskellige, afhængig af dit behov. De har hver deres fordele og ulemper. Du kan læse mere om begge herunder.

Kamera overvågning med infrarød og sensor

Et kamera fra Lockon med indbygget sensor og infrarød kan registrere bevægelse foran linsen – også selvom det er nat eller mørkt. I tilfælde af, at det vil opfange bevægelse, mens din alarm er slået til, vil det automatisk optage en 30-sekunders sekvens som derefter kan ses på det online kontrolpanel.

Spørgsmål og svar om alarm med kamera og video overvågning

Hvorfor skal man købe et der optager video sammen med sin alarm?

Det kan være fornuftigt at investere i et kamera sammen med sin alarmpakke, da det giver en udvidet funktionalitet til din alarm. Har du ikke alarm, og tyven bryder ind, har man ingen mulighed for at kunne dokumentere tyvens færden og sætte ansigt på tyven.

Hvor kan jeg købe trådløs kamera sammen med en alarm?

Lockon.dk er det muligt at købe 2 forskellige modeller i sin alarm som beskrevet herover. De kan begge findes ved at trykke her.

Hvad er fordelen ved at købe et sammen med sin alarm og ikke et stand-alone kamera?

Der er en række fordele ved at have et opkoblet på et alarmsystem. For det første, så har det mulighed for at agere som en bevægelsessensor, og slå alarmen til, i tilfælde af indbrud. For det andet, kan det spille sammen med de andre enheder i hjemmet, og reagere på deres opfangelser.