Lockon SAFE Grundpakke – Tyverialarm til hjemmet el. sommerhuset

kr. 1,495.00

Køb en Lockon SAFE tyverialarm idag – En professionel, driftsikker og stabil alarmsikring til dine kære, dit hjem og værdier – Få mere info nedenfor.

Der bliver til dette produkt også lagt følgende i kurven:

 • Abonnement Lockon SAFE - kr. 99.00

Varenummer (SKU): 191001 Kategori:

Beskrivelse

Tyverialarm fra Lockon SAFE

Et Alarmsystem fra Lockon reduceres risikoen for indbrud og du øger trygheden i dit hjem og hos din familie. Et alarmanlæg er specielt nødvendigt, når man enten er på ferie, i højtider eller når man besøger familie og venner. Tyverialarmen vil som nævnt sikre dine kære, dit hjem og dine værdier og sende beskeder direkte til din smartphone, e-mail eller via et taleopkald og/eller til Securitas (Tilkøb) når der er indbrud. 

Lockon kombinerer høj service med en alarm, du selv sætter op og dermed sparer montøren væk – Vi ved at det er vigtigt for de fleste, at man ikke betaler for noget, man ikke har brug for. Derfor ydes der fri support for alle Lockon kunder, så alle kan få sat deres Alarm nemt op. Denne boligalarm er utrolig nem at montere i dit hjem – Når centralenheden er tilsluttet et netværkskabel og strøm, kan den kommunikere trådløst med de medfølgende enheder/sensorer. 

Lockon SAFE Alarm pakker kan kun bestilles med abonnementsaftale. Læs mere her.

Lockon SAFE pakken indeholder følgende.:

 • 1 Centralenhed med indbygget sirene
 • 1 Rumsensor
 • 1 Åbningskontakt
 • 1 Betjeningspanel
 • 1 Fjernbetjening
 • 1 stk Lockon Alarmskilt
 • 3 stk Lockon Alarmklistermærker
 • 1 Strømforsyning
 • 1 Netværkskabel
 • Batterier til alle enheder

Alarm med Smarte hjemme funktioner

Alarmen kombinerer din families sikkerhed og tryghed i hjemmet med et unikt og brugervenligt kontrolpanel via internettet eller med en web app, så har du altid sikkerheden lige ved hånden. Med en LOCKON trådløs tyverialarm skal du aldrig mere bekymre dig om ubudne gæster. Når du har betalt for oprettelsen, så er udstyret dit, du får en alarmpakke som også børn kan finde ud af.

Skalsikring

Med skalsikring beskytter du dig og din familie mod indbrud når i er hjemme. Med skalsikring kan du sove trygt om natten og give din familie ekstra tryghed. Når du har sat skalsikring til i hjemmet, kan du bevæge dig frit rundt i boligen selvom alarmen er fuldt tilsluttet.

Sådan virker nabohjælpen

Nabohjælpen giver dig mulighed for at tilføje kontakt oplysninger på op til 6 kontaktpersoner, der kan få besked via opkald, sms og/eller e-mail hvis alarmen går hjemme ved dig. Det er bl.a. praktisk, når du ikke selv har mulighed for at reagere på alarmen (eksempelvis når du er på ferie eller din mobil er slukket).

Sådan virker alarmen med kontrolcentral og vagt 

Lockon samarbejder med Securitas om kontrolcentral og vagtservice. Det garanterer dig hurtig og professionel udrykning ved indbrudsalarm. Samarbejdet giver dig mulighed for at skræddersy en vagtaftale med Securitas – stort set som det passer dig. Når vagten konstaterer indbrud på alarmadressen, vil kontrolcentralen sikre, at de anførte kontaktpersoner bliver informeret, og det aftales med dem, hvordan det videre forløb er. Med Lockon Respons betaler Lockon selvrisikoen på din Indbo- og Husforsikring op til 3 000.-.
Abonnement: 100 kr./md. (Tilkøb)

Yderligere information

Vægt 3 kg
Abonnement

Nedenstående ser du hvilke fordele der er ved abonnements-betaling

Konstant overvåget alarm

✔ Det betyder, at hvis tyven ødelægger tyverialarmen, afbryder strømmen, telefon- eller bredbåndsforbindelsen, at du indenfor kort tid er orienteret om, at der ikke længere er kontakt til din alarm

Skalsikring

✔ Med Lockon tyveri alarm kan du nemt slå SKALSIKRING til i dit hjem og give ekstra tryghed til din familie

Web App

✔ Du kan altid overvåge din alarm via vores Web App

Online Kontrolpanel

✔ Tilpas din alarm via det online kontrolpanel

Alarmbesked

✔ Du får besked via den højtlydende indbygget sirene, telefonopkald, SMS, e-mail og i kontrolpanelet via nettet

Intelligent og digital hjælp fra familie, venner el. naboer

✔ Op til flere personer modtager alarmerne fra dit hjem. Det betyder en højere præventiv virkning, da tyven aldrig ved, hvorfra reaktionen kommer. Du kan altid ændre i din nabohjælp via dit online kontrolpanel

Support via Lockon's kunderservice

✔ Man er altid velkommen til at kontakte Lockon's dygtige og proffesionelle kundeservice, som du altid kan få råd og vejledning af

Adgang til tilkøb af SikkertHjemme

✔ Op til flere personer modtager beskeder, når dine børn kommer hjem og slår alarmen fra