Lockon SAFE PRO Grundpakke – Tyverialarm

kr. 1,995.00

Alarm med smarte funktioner

Alarmen kombinerer din virksomheds sikkerhed og tryghed på jobbet, med et unikt og brugervenligt kontrolpanel via internettet. Så har du altid sikkerheden ved hånden. Med en LOCKON trådløs tyverialarm skal du aldrig mere bekymre dig om ubudne gæster.

Der bliver til dette produkt også lagt følgende i kurven:

 • Abonnement Lockon Secure - kr. 139.00

Varenummer (SKU): 201001 Kategori:

Beskrivelse

Tyverialarm fra Lockon SAFE PRO

Tyverialarmen SAFE PRO fra Lockon er udviklet til virksomheder eller større boliger reduceres risikoen for indbrud og du øger trygheden i din bolig eller virksomhed samt dine kære/ansatte og kollegaer. Et alarmanlæg til en virksomhed er specielt nødvendigt, efter fyraften, i ferieperioder og i højtider -Generelt når virksomheden har lukket. Alarmsystemet vil som nævnt sikre din virksomhed, værdier samt dine ansatte/kollegaer, ved at alarmen sender SMS beskeder direkte til din smartphone, e-mail eller via et taleopkald og/eller til Securitas (Tilkøb) når der er ubudne gæster.

Lockon kombinerer høj service med en alarm, du selv sætter op og dermed sparer montøren væk – Vi ved at det er vigtigt for de fleste, at man ikke betaler for noget, man ikke har brug for. Derfor ydes der fri support for alle Lockon kunder, så alle kan få sat deres Alarm nemt op. Denne alarm er utrolig nem at montere i din virksomhed eller villa – Når centralenheden er tilsluttet et netværkskabel og strøm, kan den kommunikere trådløst med de medfølgende enheder/sensorer. 

Lockon SAFE Alarm pakker kan kun bestilles med abonnementsaftale.

Denne Lockon SAFE PRO pakke kan kun bestilles med abonnementsaftale plus Lockon RESPONSE Abonnement (SECURITAS) til 100.00 / pr. måned

Lockon SAFE PRO pakken indeholder følgende.:

 • 1 Centralenhed med indbygget sirene
 • 4 Rumsensor
 • 3 Åbningskontakt
 • 1 Betjeningspanel
 • 2 Fjernbetjening
 • 1 stk Lockon Alarmskilt
 • 3 stk Lockon Alarmklistermærker
 • 1 Strømforsyning
 • 1 Netværkskabel
 • Batterier til alle enheder

Alarm med smarte funktioner (Erhverv)

Alarmen kombinerer din virksomheds sikkerhed og tryghed på jobbet, med et unikt og brugervenligt kontrolpanel via internettet. Så har du altid sikkerheden ved hånden. Med en LOCKON trådløs tyverialarm skal du aldrig mere bekymre dig om ubudne gæster.

Alarm med Smarte hjemme funktioner (Privat Bolig)

Alarmen kombinerer din families sikkerhed og tryghed i hjemmet med et unikt og brugervenligt kontrolpanel via internettet eller med en web app, så har du altid sikkerheden lige ved hånden. Med en LOCKON trådløs tyverialarm skal du aldrig mere bekymre dig om ubudne gæster. Når du har betalt for oprettelsen, så er udstyret dit, du får en alarmpakke som også børn kan finde ud af.

Skalsikring

Med skalsikring beskytter du dig og din familie mod indbrud når i er hjemme. Med skalsikring kan du sove trygt om natten og give din familie ekstra tryghed. Når du har sat skalsikring til i hjemmet, kan du bevæge dig frit rundt i boligen selvom alarmen er fuldt tilsluttet.

Sådan virker nabohjælpen

Nabohjælpen giver dig mulighed for at tilføje kontakt oplysninger på op til 6 kontaktpersoner, der kan få besked via opkald, sms og/eller e-mail hvis alarmen går hjemme ved dig. Det er bl.a. praktisk, når du ikke selv har mulighed for at reagere på alarmen (eksempelvis når du er på ferie eller din mobil er slukket).

Sådan virker alarmen med kontrolcentral og vagt 

Lockon samarbejder med Securitas om kontrolcentral og vagtservice. Det garanterer dig hurtig og professionel udrykning ved indbrudsalarm. Samarbejdet giver dig mulighed for at skræddersy en vagtaftale med Securitas – stort set som det passer din virksomhed/bolig. Når vagten konstaterer indbrud på alarmadressen, vil kontrolcentralen sikre, at de anførte kontaktpersoner bliver informeret, og det aftales med dem, hvordan det videre forløb er. Abonnement: 100 kr./md. (Tilkøb)

Yderligere information

Vægt 4 kg
Abonnement

Nedenstående ser du hvilke fordele der er ved abonnements-betaling

Konstant overvåget alarm

✔ Det betyder, at hvis tyven ødelægger tyverialarmen, afbryder strømmen, telefon- eller bredbåndsforbindelsen, at du indenfor kort tid er orienteret om, at der ikke længere er kontakt til din alarm

Skalsikring

✔ Med Lockon tyveri alarm kan du nemt slå SKALSIKRING til i dit hjem og give ekstra tryghed til din familie

Web App

✔ Du kan altid overvåge din alarm via vores Web App

Online Kontrolpanel

✔ Tilpas din alarm via det online kontrolpanel

Alarmbesked

✔ Du får besked via den højtlydende indbygget sirene, telefonopkald, SMS, e-mail og i kontrolpanelet via nettet

Intelligent og digital hjælp fra familie, venner el. naboer

✔ Op til flere personer modtager alarmerne fra dit hjem. Det betyder en højere præventiv virkning, da tyven aldrig ved, hvorfra reaktionen kommer. Du kan altid ændre i din nabohjælp via dit online kontrolpanel

Support via Lockon's kunderservice

✔ Man er altid velkommen til at kontakte Lockon's dygtige og proffesionelle kundeservice, som du altid kan få råd og vejledning af

Adgang til tilkøb af SikkertHjemme

✔ Op til flere personer modtager beskeder, når dine børn kommer hjem og slår alarmen fra