Lockon RESPONSE

kr. 100.00 / måned

Lockon samarbejder med Securitas. Det garanterer dig hurtig og professionel udrykning ved indbrud – Få mere info nedenfor.

Varenummer (SKU): 50121002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med Lockon Response, står Lockon for selvrisikoen på din Indbo- og Husforsikring, hvis uheldet er ude og du får uønsket besøg.

Lockon samarbejder med Securitas (kontrolcentral og vagtservice). Det garanterer dig hurtig og professionel udrykning ved indbrud. Samarbejdet giver dig mulighed for at skræddersy en vagtaftale med Securitas – stort set som det passer dig. Når vagten konstaterer indbrud på alarmadressen, vil kontrolcentralen sikre, at de anførte kontaktpersoner bliver informeret, og det aftales med dem, hvordan det videre forløb er. Lockon betaler selvrisikoen på din Indbo- og Husforsikring op til 3 000.-.

Securitas

Securitas A/S er det danske selskab i en af verdens førende sikkerhedskoncerner, Securitas AB. I Danmark beskæftiger de over 1.000 medarbejdere fordelt på 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler.

Securitas har delt sin forretning op i tre områder, så kunden selv bestemmer, hvor tæt på vagten skal være, og hvor meget de skal holde vagt. On-site vagten er fysisk til stede – på stedet, hele tiden, eller når kunden ønsker det.

Remote vagten er virtuelt til stede – hele tiden, ved hjælp af den nyeste overvågningsteknologi – som at være der selv. Og mobile vagten er aldrig længere end et opkald eller en alarm væk i kraft af Securitas’ landsdækkende beredskab.

Securitas’ Security Operation Center, der omfatter deres to landsdækkende kontrolcentraler, er omdrejningspunktet i alle løsningerne og åben 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Alarmpatrulje

Vi samarbejder med Securitas omkring vores alarmpatrulje. Når din alarm går, er det en Securitas vagt, der kommer ud til stedet. Med 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 135 biler på vejene hver nat er du garanteret en kort reaktionstid, og et beredskab, der skaber tryghed.