klik og gå til bestilling
Varer i din kurv 0
  Tyverialarm

  Tyverialarm

  Bestil

  Undgå indbrud i dit hjem med en sikker tyverialarm fra LOCKON
  Det er en særdeles ubehagelig oplevelse at få besøg af indbrudstyve i sit hjem. Ifølge både forsikringsoplysningen og Danmarks statistik er antallet af indbrud i danskernes private hjem steget med hele 20% indenfor ca. de sidste 12 måneder. Indbrud giver generelt stor utryghed, fordi hjemmet rodes igennem og vigtige ejendele og værdigenstande stjæles. Er du bekymret for at få indbrud er en tyverialarm fra LOCKON måske en løsning for dig og din familie.

  En tyverialarm fra LOCKON kan give jer den ekstra tryghed, I har brug for. Installationen af vores tyverialarm er enkel og utrolig nem. Se vores installationsfilm der varer få minutter. Det er helt enkelt.

  LOCKONs tyverialarm er den første alarmservice herhjemme, som fungerer via bredbåndsforbindelsen og internettet. Det betyder, at du via internettet og din mobiltelefon kan slå tyverialarmen til og fra, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig – og det døgnet rundt. Du kan naturligvis også gøre det via den fjernbetjening og det betjeningspanel, der følger med til din tyverialarm, og som er i dit hjem.

  Tyverialarm

  LOCKON er en tyverialarm med digital nabohjælp  – alarmbeskeder sendes til op til 6 personer pr. sms, e-mail og telefonopkald. Din nabohjælp kan være dig selv, dine naboer, venner eller familiemedlemmer. Det gør LOCKONs tyverialarm mere præventiv, da politiet hurtigere kan tilkaldes, straks når naboen har observeret tyven.

  LOCKON er en abonnementsbaseret service, hvor du ikke risikerer yderligere uventede omkostninger og gebyrer til vagter, nedtagning, sms-beskeder, SIM-kort m.m. Du får ikke en mere sikker eller innovativ tyverialarm på markedet end tyverialarmen fra LOCKON. Med LOCKON får du løbende adgang til nye muligheder med din tyverialarm. Du kan læse mere i vores Alarmguide om, hvad abonnementet dækker og også se sammenligningen til andre alarmtyper på markedet.

  Tyverialarmen, som den er anført her, er særligt velegnet til en bolig på op til omkring 150 m2. Du får alle de elementer, som gør det nemt at sikre dit hjem mod tyveri, så I kan føle jer trygge – både når I er ude og hjemme.

  Design selv den tyverialarm, der passer til netop din bolig, gå til vores DesignGuide. Du kan også læse meget mere om de forhold du skal være opmærksom på, når du vælgerstørrelsen på din tyverialarm i vores AlarmGuide.

  LOCKONs tyverialarm indeholder:

  • En centralenhed med indbygget sirene der hyler med 104 Db.
  • Et trådløst betjeningspanel.
  • To trådløse rumsensorer.
  • To trådløse dørkontakter.
  • To fjernbetjeninger.
  • Adgang til din online alarmcentral.
  • SikkertHjemme e-mail.
  • Alarmskilte efter behov.

  Oprettelsespris tyverialarm

  Kr. 1.980

  Abonnement pr. md tyverialarm     

  Kr. 124

  Standardpris inkl. moms. Hertil kommer fragt- og betalingsgebyr. Mindstepris i bindingsperioden på 6 måneder er 2.806,45 kr. Se udregning her.

  Når oprettelsen er betalt, er udstyret i din LOCKON tyverialarm dit. Du kan til enhver tid sammensætte din tyverialarm, lige som du vil. Klik på ”Køb” og gå til indkøbskurven, herefter kan du tilvælge og fravælge sensorer, som du har lyst.

  Bestil

  Smartphone app

  Fjernstyr din alarm med din smartphone. Slå alarmen til og fra, se live video og meget mere.

  Go'Morgen Danmark

  TV indslag i Go'Morgen Danmark med LOCKON alarm.

  Spar selvrisikoen

  Med en alarm fra LOCKON og en familieforsikring fra Alka, kan du nu spare selvrisikoen  ved indbrud.

  Har du brug for hjælp? Kontakt os.

  Tlf: 43 43 60 10
  Mail: kundeservice@lockon.dk

  Åbningstid:
  man-tors 9-16, fre 9-15

  Fjernbetjente kontakter

  Fjernbetjen dine stikkontakter med LOCKONs tænd-sluk enheder via din smartphone eller nettet