Driftstatus

Dato Vedrører Status
31/10-2017 iOS app Vi oplever, at der ikke kan streames live video fra iOS appen. Der bliver i øjeblikket arbejdet på en opdatering, så der igen kan afspilles live streaming.
17/05-2017 Android App Android appen er blevet opdateret. Når der afspilles video kommer et gråt vindue frem. Luk vindet ned, vent 30 sekunder og tryk på afspil igen for at streame video. Vi arbejder på at få dette løst.

10/01-2018

Kontrolpanel & App

Vi oplever en teknisk fejl ved login på app og det online kontrolpanel. Vi arbejder på at få det løst.

FEJLEN ER NU LØST.